Ende-webdesign

Zij hebben er vertrouwen in

Huize Hedi

Dagbesteding op maat

Huize Hedi is een dagbesteding voor gasten met een (beginnende) vorm van dementie of eenzaamheidsproblematiek, gericht op beweging en actief bezig zijn. Daarbij staat aandacht voor de gast voorop en is het vooral belangrijk dat de gasten genieten van hun dag bij Huize Hedi.

Savingarms

Straatkinderenproject in Oeganda

Een organisatie die straatkinderen in Oeganda helpt. Zij werken met jongens in de leeftijd van 10-18 jaar. Zij zijn gevlucht van huis vanwege mishandeling, de dood van hun ouders of armoede. Eenmaal aangekomen in Soroti, een plaats in het oosten van Oeganda leven ze van 0,25-0,50€ per dag. 

Motortrainingen

Trainen in de bergen
Het draait in de trainingen van motortrainingen.com om jou (mens), jouw motor (machine) en de omgeving waar je je bevindt (plaats) . Dat vraagt maatwerk, met persoonlijke aandacht. We kijken goed waar jij als individueel motorrijder staat en geven jou precieze aandacht en aanwijzingen.

Stichting Femme

Geeft meisjes een kans in Togo
Wij vinden dat alle kinderen naar school moeten kunnen. Stichting FEMME draagt hier een steentje aan bij door de scholingskansen van meisjes in Togo te vergroten. In Togo lukt het niet alle ouders om de schoolkosten te betalen voor hun kinderen.

Pavalas.nl

Allround schilder
Zoek je een schilder in Harderwijk voor klein onderhoud aan je woning? Snel schadeherstel scheelt in de kosten. Schildersbedrijf Liviu Pavalas lost het graag snel en voordelig voor je op.

Relinde.com

De basis verbeeldend in brons verwoord
Relinde wordt geïnspireerd door de relatie tussen God en mens en natuur. In haar werk probeert ze deze aspecten zoveel mogelijk tot uiting te laten komen. In brons heeft zij haar materiaal gevonden.

Theaterwerkplaats Harderwijk

Toneel in Harderwijk
Een enthousiaste toneelvereniging die drie producties per jaar produceert, onder regie van ervaren regiseurs tevens zijn zij in te huren voor korte (eenmalige) acts. bezoek de site voor meer info.

DNBS Cleaning

Schoonmaakbedrijf Harderwijk e.o.

DNBS-Cleaning verricht, in opdracht- en in overleg met u, de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in uw woning of bedrijf. Ook het schoonmaken van uw woning bij oplevering is bij ons mogelijk.