Zij hebben er

vertrouwen in

Stichting FEMME

Geeft meisjes een kans in Togo

Wij vinden dat alle kinderen naar school moeten kunnen. Stichting FEMME draagt hier een steentje aan bij door de scholingskansen van meisjes in Togo te vergroten.

Consultant-C

Executive coaching

Staat voor begeleiding en coaching vanuit een pragmatische houding met resultaat in korte tijd. Een traject met Consultant-C is een samen opgaan vanuit oprechtheid, openheid, vertrouwen, hard werken, humor beweging en actie.  Consultant-C gaat uit van het talent van medewerkers als vertrekpunt bij de opbouw van een organisatie.

Pavalas

Allround schilder

Zoek je een schilder in Harderwijk voor klein onderhoud aan je woning? Snel schadeherstel scheelt in de kosten. Schildersbedrijf Liviu Pavalas lost het graag snel en voordelig voor je op.

Relinde

De basis verbeeldend in brons verwoord

Relinde wordt geïnspireerd door de relatie tussen God en mens en natuur. In haar werk probeert ze deze aspecten zoveel mogelijk tot uiting te laten komen. In brons heeft zij haar materiaal gevonden. 

Theaterwerkplaats

Toneel in Harderwijk

Een enthousiaste toneelvereniging die per jaar drie producties produceert. tevens zijn zij in te huren voor korte (eenmalige) acts. bezoek de site voor meer info.