Hoe het begon

Geschreven door:Ende-webdesign

26 Jan, 2021

De Start

Vroeger in de beginjaren van 2000 werd er voor de basisschool van mijn kinderen iemand gevraagd voor het onderhoud van de website van de school. Bij een eerste blik op de site van toen dacht ik gelijk al: “Dit kan anders/beter”

Vol goede moed stortte ik mij in de wereld van HTML en CSS. Een nieuwe website van de school zag het levenslicht. De site is inmiddels, in verband met samenvoegen van meerdere scholen, ondergebracht bij een groter bedrijf. Mijn interesse in het creëren van websites was gewekt, en ik bleef een beetje door hobbyen. Een aantal jaren geleden werd ik lid van een toneelvereniging (theaterwerkplaatsharderwijk.nl). Zij hadden natuurlijk een website. Net als bij de schoolsite van weleer dacht ik: “Dit kan beter”. Op de mobiel was de site, op zijn zachts gezegd “Uiterst gebruikers onvriendelijk”. Toen er iemand werd gezocht om de site bij te houden heb ik deze kans aangegrepen. Ik kreeg de smaak te pakken en heb diverse websites gebouwd. Voor het bouwen van mij sites gebruik ik WordPress en de Divi builder van Elegantthemes. Op een gegeven moment werd ik ook benaderd door bedrijven en ZZP-ers. De eerste sites werden gebouwd waarbij ik ook betaald zou worden. Om dit allemaal op een legale manier te kunnen doen was een KVK inschrijving noodzakelijk. Voor ik het wist was Ende-Webdesign.nl geboren en ben ik hiermee op 15 november 2019 gestart.

Misschien vindt u dit ook leuk…

Siteground hosting

Siteground hosting

Siteground Hosting Zoek je een betrouwbare en snelle hoster voor jouw site? kijk dan eens naar Siteground. Ik zal binnenkort dit artikel aanvullen...

read more
Over Ende-Webdesign

Over Ende-Webdesign

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the...

read more